Contacte

Pots contactar amb nosaltres a les següents direccions:


El Club de Pesca El Gregal de Castelló s’ha erigit com tota una referència a la Província de Castelló i a la nostra Comunitat. És actualment el Club amb més participants als seus campionats a les Z.P.C del Port de Castelló i és el segon més gran per volum de socis. Cada any que passa creixem més, som més i millors. També anem creixent a nivell de competicions oficials, obtenint any rere any més i més distincions per part dels nostres esportistes.

L’harmonia que és respira al Club i la seua pau social posen de manifest les ganes de seguir millorant i créixer, amb noves idees i noves concepcions de la pesca esportiva. Volem seguir creixent. Les nostres competicions és realitzen en multitud d’escenaris de pesca (platges, port, pantans), pel que realitzem concursos en tres modalitats de pesca, port, surf càsting i aigua dolça.

L’esperit del Gregal de Castelló és jove, motiu per el qual apostem fervorosament per la joventut, organitzant concursos per als més menuts i l’Escola de Pesca a l’estiu. Posem tot el nostre alè per a que el nostre futur agafe un bon esperit competitiu i un sentit conservacionista del nostre medi natural: la mar.

La col·laboració amb la Gaita 15 Sequiol, i el Patrocini per part de la Excel·lentíssima Diputació de Castelló i el Patronat d’Esports fan que la nostra tasca siga possible, que puguem oferir a tots els castellonencs la possibilitat de realitzar els seus somnis a la pesca esportiva.

El Gregal de Castelló no seria el que és sense vosaltres, els socis, qui eregiu a la cima més alta al Club, tal com ho fa el Penyagolosa a l’Alcalatén. Sou els millors, no seriem el que som sense vosaltres, el Gregal de Castelló sou VOSALTRES.